“Skincare Makeup”: Cilt Bakımına Yeni Fonksiyon

“Skincare Makeup”: Cilt Bakımına Yeni Fonksiyon

Cream Co. olarak her zaman multi-fonksiyonel cilt bakım çözümlerine odaklanıyoruz. Uzun süredir devam eden yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda cilt bakımını geliştirecek başka fonksiyona daha yer vermeye karar verdik; cilt bakımının sadece makyajdan önceki adım değil, makyajın kendisi olduğu yeni bir döneme giriyoruz!

Makyaj her kadın için önemlidir. Bu yüzden makyaj yaparken aynı zamanda cildimiz için en temiz içeriklere sahip, gün boyu cildini besleyen ürünlere sahip olmak cildimiz için vazgeçilmez olmaya aday!


“Skincare Makeup” nedir?


İyi bir makyajın en önemli ve ilk adımı iyi bir cilt bakımıdır. Günlük yaşantımızda, özel günlerde, makyaj yaptığımız her an, makyajın ciltteki görünümünün en doğru ve iyi bir şekilde durması için cildin ihtiyaç duyduğu içeriklerle beslenmesi çok önemlidir. 

Makyajın bu kadar cilt bakımı ile doğrudan ilişkili olması, sadece gündüz ve gece değil, “Neden cilt bakımını tüm gün yapmıyoruz?” sorusunu akıllara getiriyor. Bu sayede cilt bakımı ve makyaj birleşiyor; cildin günlük ihtiyaçlarına uygun cilt bakım içerikleri ile oluşturulan, cildi beslerken aynı zamanda makyaj özelliği sağlayan “Skincare Makeup” terimi ortaya çıkıyor. Bu sayede cilt gün boyu makyaj görünümü elde ederken besleniyor, nemleniyor ve onarılıyor.


Sadece “Skincare Makeup” cilt bakımı için yeterli mi? 


Cilt bakımı içerikli makyaj malzemeleri cildimizi gün boyu beslese de gündüz ve gece gerçekleştirilen cilt bakımı cildimizde biriken yağı, kiri ve güneş koruyucuyu temizler ve cildi arındırarak aktif içeriklerin cildimize çok daha iyi bir şekilde nüfus etmesini sağlar. Böylelikle cilt, ihtiyacına göre oluşturulan rutin doğrultusunda beslenir ve onarılır. Bu yüzden gündüz ve gece rutinleri aksatılmadan, cildin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturularak, az ama etkili ürünlerle düzenli bir şekilde gerçekleştirilmelidir.