Yaz Aylarında Derinlemesine Arınmış Mat ve Yağlanmayan Bir Cilt!

Yaz Aylarında Derinlemesine Arınmış Mat ve Yağlanmayan Bir Cilt!

Yazın cildinin yağlanmasına engel olamayanlar için çözümümüz var!


Yaz mevsiminde yükselen sıcaklık ve artan nem cildin ter ve yağ bezlerinin daha fazla sebum salgılamasına sebep olur. Havaların ısınmasıyla birlikte en kuru ciltler bile sıcaktan ve nemden yağlanabilir. 

Gün içerisinde ciltte biriken kir, toz ve çeşitli dış etkenler ile birlikte cilt tipine uygun olmayan cilt bakım ürünleri de yağlanmaya sebep olur. Fazla yağlanma ciltte gözeneklerin genişlemesine, sivilcelerin ve siyah noktaların oluşmasına neden olur. 

Mevsimsel yağlanmanın önüne geçmek için doğru ürünler ve cilt bakım rutini ile gün boyu yağ emici kağıtlara gerek kalmadan cildi hızlıca matlaştırabilirsin. Özellikle gece rutininde kullanılan yağ dengesi sağlayan, gözenek sıkılaştıran ve bariyer güçlendiren ürünler ile ertesi günü yağlanmadan pürüzsüz ve mat bir cilt ile geçirebilirsin!


 
 

Gece rutininde Face Cleanser ile cildini temizledikten sonra kullanacağın, Cream Co. ailesinin yeni üyesi BHA/PHA Niacinamide Toner; cilt yenileyen, sebum dengeleyen ve arındıran toniktir. İçerdiği salisilik asit ve niasinamid ile cilt dokusunu matlaştırır, arındırır ve gözeneklerin görünümünü azaltır. Nazik ama etkili bir asit olan glukonolakton, cildi pürüzsüzleştirir ve yeniler. Çay ağacı yağı ile fazla yağı ve parlamayı azaltmayı desteklerken cildi derinlemesine temizler ve arındırır. Prebiyotikler, ekstraktlar ve vitaminler ile cilt bariyerini güçlendirici bakım sağlar. Ardından Moisturizer ile yoğun ama ağırlık yapmayan nemlendirme sağlarken cildini canlandır.